Selecteer een pagina

Wat kan ik voor u betekenen?

Mijn bedrijf is in staat om ondernemers te helpen in diverse fases van hun onderneming met name bij het arrangeren van financieringen waarbij ik onder andere voor u een compleet businessplan kan opstellen. Ik merk in de praktijk namelijk dat kredietaanvragen van ondernemers vaak door banken worden afgewezen. Dat komt nogal eens door het verkeerd of niet compleet aanbieden van informatie. Met een goed businessplan vergroten we daarom de slagingskans van uw financieringsaanvraag. Ik verzorg de financieringsaanvraag bij banken in Nederland maar desgewenst ook bij banken in Duitsland of België, maar ook met investeerders of via crowdfunding. Daarnaast help ik u bij het opstellen dan wel beoordelen van de diverse documenten welke horen bij een financieringsaanvraag zoals bijvoorbeeld leningovereenkomsten.

Voor u als (aankomend) binnenvaart- of shortsea-ondernemer kan ik samen met u ook op zoek gaan naar het juiste schip. Daarom werk ik samen met een aantal scheepsmakelaars in Nederland, Duitsland en België. Maar ook als uw bedrijf in financieel zwaar weer verkeert kan ik u begeleiden, onder andere door bijv. te overleggen met bank(en) en schuldeisers. Ook voor coaching van (startende) ondernemers en het opzetten van huur(koop)- of bareboatconstructies in de scheepvaart bent u bij mij aan het juiste adres.

Samen met u wil ik u graag begeleiden in het hele traject van een financieringsaanvraag. Op deze manier heb ik al veel ondernemers geholpen hun droom te realiseren.

In de achterliggende jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de binnenvaart en shortsea mede door een diepgewortelde interesse. Voorop staat een actieve en persoonlijke benadering van klanten en daarnaast vind ik een intensieve samenwerking met derden zoals makelaars, accountants- en advocatenkantoren, bevrachters, verzekeraars, financiële instellingen en mede ondernemers erg belangrijk. Per slot van rekening zijn we samen sterker dan alleen.

De belangrijkste basis voor samenwerking is vertrouwen. In het eerste gesprek is van belang dat al zoveel mogelijk duidelijk wordt wat de wensen van u als klant zijn. Vervolgens ga ik kijken in hoeverre ik aan deze wensen invulling kan geven en dat vertaalt zich dan in een samenvatting van het gesprek met daarbij tevens een voorstel met betrekking tot de kosten, ofwel maximaal transparant werken. In sommige gevallen werk ik op basis van no cure no pay.

Heeft u interesse gekregen?